Өндіріс технологиясының негіздері
Сипаттама: Пән өнім сапасын басқару негіздерін, өндіріс технологиясын, қазіргі заманғы өнімді өндіріске қою реттілігін, еңбекті ұйымдастыру және нормалау элементтерін, сондай-ақ шығарылатын өнімнің қауіпсіздігі мәселелерін зерделеуге бағытталған.кәсіптік білім берудің маңызды аспектісі болып табылады. Пән отандық және шетелдік кәсіпорындарда өндірісті ұйымдастыру тәжірибесіне, озық компаниялардың жетістіктерін талдауға және артта қалған кәсіпорындардың, цехтар мен учаскелердің кемшіліктерін анықтауға негізделген.
Кредиттер саны: 8
Пәннің еңбек сыйымдылығы:
| Жұмыс түрлері | сағат |
|---|---|
| Дәрістер | 30 |
| Практикалық жұмыстар | 45 |
| Зертханалық жұмыстар | |
| СӨЖО | 45 |
| СӨЖ | 120 |
| Қорытынды бақылау нысаны | |
| Қорытынды бақылауды жүргізу нысаны |
Компонент: Таңдау бойынша компонент
Цикл: Кәсіптік пәндер